Stay Connected & Follow us

Image Alt

Sales and Rentals

JOIN THE GLAMPING REVOLUTION

försäljning och uthyrning

Våra lyxiga canvastält

Glamping handlar om att komma ur ett invant spår och komma nära naturen utan att göra avkall på bekvämligheten. Våra lyxiga canvastält, möbler och interiör erbjuder dig ett enkelt och ekonomiskt sätt att omvandla din egendom till en inkomstgivande tillgång. För ett lyxigare och ännu mer hållbart alternativ erbjuder vi även våra FREEFORM® Eco Stretch House som snabbt installeras och tas ner och är ett optimalt sätt att dra nytta av glamping-revolutionen.

hyr canvastält

Äger du lite mark, en gård eller en befintlig anläggning och är intresserad av att ge glamping en chans? Vi erbjuder nu möjlighet att hyra våra canvastält, inredning och dekor över säsong.

köp canvastält

Våra lyxiga canvastält, möbler och interiör erbjuder dig ett enkelt sätt att omvandla din egendom till en inkomstgivande tillgång genom att dra nytta av glamping-revolutionen.

lyxiga glampingtält från FREEFORM®

Kvalitet och innovation är det som utmärker varumärket FREEFORM® och vårt senaste lyxiga glampingtält. Det här relativt enkla glampingtältet med modulbaserade träramar och stretchmaterial är designade och konstruerade med ekokänsliga miljöer i åtanke. De går snabbt att montera och är enkla att förflytta och ta bort – det enda som kommer finnas kvar efteråt är en varaktig känsla av kvalitet, komfort och smart design.