Stay Connected & Follow us

Image Alt

Luxury Glampers-SVE

ECO STRETCH HOUSE

Lyxiga glampingtält från FREEFORM®

Ett system med många olika utformningar. Alla terränger. Alla miljöer.

Kvalitet och innovation är det som utmärker varumärket FREEFORM® och vårt senaste lyxiga glampingtält är inget undantag. De här galet enkla glampingtälten med modulbaserade träramar och stretchmaterial är designade och konstruerade med ekokänsliga miljöer i åtanke. De går snabbt att montera och är enkla att förflytta och ta bort – det enda som kommer finnas kvar är en varaktig känsla av kvalitet, komfort och smart design.

Eco Stretch House™ erbjuder en flexibel lösning för de som vill joina Glamping revolutionen och omvandla sina ägor till en populär glamping destination.

Snabb och enkel montering

Eco Stretch House™ är designat för att snabbt monteras och enkelt tas ned igen. Det är ett modulbaserat system som byggts med förtillverkade bjälkar och stolpar i trä som designats enligt standarddimensioner.

  • Sammankopplade bjälkar och stolpar i trä med universalfästen fästs i varandra för att snabbt montera ramen.
  • Vårt snabbmonterade modulsystem med förtillverkade delar kopplas enkelt ihop för att montera ramen. Detta gör det möjligt för ett litet team med bara en kort, grundläggande utbildning att montera byggnaden, vilket håller nere monteringskostnaderna så mycket som möjligt.
  • Eftersom byggnaden anses vara tillfällig och flyttbar är det inte nödvändigt att ansöka om dyra och tidsödande bygglov.
  • En enkel och krångelfri process som innebär att du når ut till marknaden snabbare, och därmed får du också en mycket snabbare avkastning på din investering.

Det tar bara en dag för ett litet team att montera de flesta enheterna.

lätta att transportera

Mindre enheter transporteras lätt till avlägsna glampingdestinationer med en släpvagn med platt botten eller en mindre lastbil. Moduldelarna packas ner i en smidig packlår som enkelt kan packas undan tills de behövs.

låg påverkan

Från sand till snö, på sluttningar eller ojämn mark … våra specialtillverkade självutjämnande ben gör det möjligt att montera enheter på nästan vilken terräng som helst – det ger dig friheten att enkelt omvandla outnyttjade ägor till inkomstgenererande mark, och du kan smidigt förflytta enheterna efter behov.

  • Enheterna ställs upp på ben av galvaniserad stål, och jämnas enkelt till genom att justera höjden på varje ben.
  • Detta gör att det inte finns behov av dyra fundament som kan lämna fula märken på miljön efter att enheten förflyttats eller tagits bort.
  • Upphöjda enheter är inte lika känsliga för slitage.
  • Det är enklare att installera VVS och elektricitet.
  • Upphöjda enheter håller sig varmare i kalla klimat.
  • Det är mindre risk för oönskade besök av ormar och kryp.

Installera ett inkomstgenererande Eco Stretch House™ på vilken terräng som
helst, utan att äventyra miljön.

anpassningsbar stil

Sett från ett glampingperspektiv är Eco Stretch House™ ett mångsidigt alternativ som ger dig friheten att skapa den typ av glampingupplevelse som du vill erbjuda.

Den modulbaserade träramskonstruktionen har designats för att erbjuda en mängd olika lösningar vad gäller vägg-och takpaneler. Panelerna kan lätt bytas ut för att passa en rad olika boendetilar. Skapa ett glammigt safariliknande lyxtält med mjuka väggar och tak i stretchig kanvas. Bygg en mysig stuga eller en modern zen-bod med klädda träväggar och ett solitt tak. Ta tillvara på varje centimeter av naturen med paneler helt i glas, eller bygg ett rustikt strandskjul med korrugerade aluminiumväggar. Eller vad sägs om en hydda med paneler i bambu? Vi kan till och med erbjuda vägglösningar i tyg med tryckta designer som speglar områdets kultur eller natur.

VÄLJ TAK & VÄGGMATERIAL

Tak och väggpaneler finns tillgängliga i både canvas och solida väggar.

De kompatibla vägg- och takpanelerna går att byta ut för att anpassas till hårda och mjuka alternativ. Det finns en mängd olika hårda  väggalternativ tillgängliga.
De hårda väggarna kan vara av massivt trä, glas, aluminium eller klädda paneler. Det finns också paneler med aluminiumfönster och skjutbara dörrar i standardstorlek.

Joina revolutionen och erbjud en lyxig glampingupplevelse utöver det vanliga.

modulbaserad design

FREEFORM® Eco Stretch House™ är en skalbar byggnad som du kan sätta ihop efter just dina behov. De modulbaserade enheterna är av standardstorlek och kan sättas ihop för att skapa en mängd olika planlösningar.*

Den inre ytan kan ändras om genom att sätta fast de inre väggarna på olika platser på ramen.
Trädäcken kan monteras på alla sidor. Trappsteg kan fästas vid alla ingångar.
Sovrum, badrum och/eller trädäck kan enkelt läggas till efter konstruktionen är färdig, genom att koppla in dem i den befintliga byggnaden.

Ändra storleken, justera planlösningen, och välj väggpanelsalternativ utifrån dina specifika önskemål.

off-the-grid

Glamping handlar om att gå mot strömmen och bli uppslukad av naturen utan att göra avkall på komforten. Våra vatten- och ellösningar gör det möjligt för dig att omvandla till och med den mest avlägsna off-the-grid-platsen till en populär glampingdestination. Vi tillgodoser tre basscenarion:

Det finns tillgång till vatten och el
I det här fallet är allt som krävs en liten elcentral med en liten transformator på 12 volt och en stoppventil för vattenanslutningen. Varmvattenssytemet är ett kompakt elsystem som placeras under vasken. Duschen kommer med en pump som kan pumpa smutsvattnet till en passande behållare eller avlopp.

Det finns tillgång till vatten men inte el
I det här fallet krävs ett solcellspaket med ett batteri, en solpanel och en laddningsregulator, samt en digital gasolbaserad varmvattenberedare och gasbehållare. Duschen kommer med en pump som kan pumpa smutsvattnettill en passande behållare eller avlopp.

Det finns vare sig vatten eller el
I det här fallet krävs ett solcellspaket med ett batteri, en solpanel och en laddningsregulator, en digital gasolbaserad varmvattenberedare och gasbehållare, samt en vattenpump på 12v/11,6 liter per minut. Duschen kommer med en pump som kan pumpa smutsvattnet till en passande behållare eller avlopp. En regntunna på 1000 L förser enheten med vatten. Beroende på väderförhållandena (skugga och latitud) kan en solpanel på 80 Watt (eller mer) och ett solcellsbatteri på 105 AH (eller mer) kan producera cirka 6,5 AH i runt 6 timmar per dag, och ladda cirka 40 AH per solig dag, vilket ger tillräckligt med energi för att försörja pumpen och LED-belysningen.

Ta med dina gäster till de bästa lägena och ge dem den ultimata flykten till vildmarken.

naturligt lockande

Med stretchtältets naturliga kurvor och de rustika trädetaljerna är FREEFORM® Eco Stretch House™ ett vackert komplement till alla typer av naturliga miljöer.

Naturlig look
FREEFORM®-stretchtälten ger en inbjudande och lyxig känsla till hela enheten. De dämpade, naturliga
färgalternativen och de naturliga kurvorna är vackra komplement till alla typer av miljöer.

Hållbara material
Ramarna, trossbottnarna och trädäcken är gjorda av furu eller slitstark teak som kommer från 100% hållbara källor. Båda materialen har en beräknad livslängd på 10–25 år beroende på väderförhållandena.

Ett med naturen
De mjuka tygväggarna har dragkedjor på tre sidor och kan rullas upp helt för att öppna upp FREEFORM® Eco Stretch House™ mot de natursköna omgivningarna.

Ekologisk lyx som sömlöst smälter in i naturen.

alla bekvämligheter

Våra klimatvänliga alternativ har designats för att garantera komfort av högsta kvalitet, och vårt utbud av ytbehandlingar finns i både lyxiga och rustika boendestilar.

Skapa en 5-stjärning lyxupplevelse, dra upp eller ner komfortgraden efter behov
Eller erbjud en glampingupplevelse med bara de mest grundläggande bekvämligheterna.

Väggpanelsalternativ
De mjuka väggarna och taken av tyg kan vara antingen i ett enda stycke, eller med fönster. Tyget glider in i en kederlist som sitter fast i träramen, vilket skapar en vädersäkrad tätning och en platt, spänd vägg. Väggarna har dragkedjor på tre sidor och kan rullas upp helt för att öppna upp mot de natursköna omgivningarna. Fönstren består av tre lager – en yttre ”rullgardin” i vävd kanvas, ett fastmonterat myggnät, och ett genomskinligt PVC-fönster som kan rullas upp, vilket ger både avskildhet, skydd från insekter och från vädret. De hårda panelalternativen finns som massivt trä, glas, aluminium eller klädda paneler. Aluminiumfönster och skjutdörrar i standardstorlek finns också tillgängliga. Specialtillverkade paneler i samma storlek kan installeras både enkelt och kostnadseffektivt.

Isolering och uppvärmning
Vi erbjuder isolering till både de hårda väggarna och golven, för att se till att boendet är varmt och mysigt även i kallare klimat. Du kan också skapa en romantisk känsla med våra gaskaminer.

Badrum och pentryn
Enheterna finns både med och utan badrum. Våra badrumsmoduler på 4 m 2 , 6 m 2 eller 12 m 2 kan antingen sättas ihop med en existerande byggnad eller inkluderas i huvudritningen. Det finns lösningar för både ”off the grid”-miljöer och platser med alla bekvämligheter. Alla speciallösningar som uppfyller servicekraven när det gäller armatur eller inredning kan skräddarsys på plats av din egen leverantör för att uppfylla din önskade lyxnivå.

Vedeldade badtunnor
Tänk dig att njuta av en fantastisk utsikt från en badtunna på ditt alldeles egna trädäck. Vi erbjuder vedeldade badtunnor gjorda utav jättelätta men stabila material, som är fyllda av självexpanderande skum. De här badtunnorna kräver inte elektricitet eller installation. Vattnet värms upp via en vedeldad ugn i aluminium som enkelt får plats i ett hörn där den är väl skyddad för att undvika skador.

Golvalternativ
Välj från ett brett urval av golvtyper, bland annat björkplywood, laminatgolv och vinylgolv, men även naturliga heltäckningsmattor så som slitstarkt kokosfibergolv.

Välj praktiska alternativ som passar din komfortnivå och ditt klimat.

många användningsområden

Från ett litet, lyxigt glamping-”tält” till en ”by” av byggnader som byggts för en marknad – Eco Stretch House™ är en mångsidig lösning som uppfyller kraven för en mängd olika användningsområden.

Romantic Accommodation
Outdoor Conferences & Meetings
Festival Vibe
Flera olika enheter är en perfekt och väldigt anpassningsbar lösning för marknader.
Inled din verksamhet den här säsongen med en engagerande och social plats som kunderna på ett naturligt sätt kommer att flockas till.
Eco Stretch House™ öppnar upp sättet företag som har rätt att tillfälligt verka på olika platser kan starta och avsluta sin verksamhet efter säsongens svängningar. Allting får plats i en smidig packlår om kan packas undan till nästkommande säsong.
Utnyttja den ökade efterfrågan på isolerade tillflyktsorter
FREEFORM® Eco Stretch House™ är en perfekt inkomstgenererande lösning för privata markägare som både vill omsätta outnyttjade ägor till kapital och utnyttja den ökade efterfrågan på lyxiga tillflyktsorter som får semesterfirare att vilja testa på något nytt. 
Erbjud ett 5-stjärnigt glampingboende i vildmarken
Ta med dina gäster till förstklassiga lägen och ge dem en upplevelse utöver det vanliga med den ultimata flykten till vildmarken. Eco Stretch House™ erbjuder en fullständig off-the-grid-upplevelse, och anpassar sig efter alla aktiviteter, miljöer och säsonger.
Tillhandahåll skalbara boenden för artister och funktionärer på plats
Anpassa storleken och förstora eller förminska boendet – Eco Stretch House™ är en perfekt snabbmonterad lösning för funktionärsboenden nära eventet.
Expandera befintliga boenden snabbt och enkelt
FREEFORM® Eco Stretch House™ har designats för att vara ett boende som kan anpassas efter behov. Systemet kan sättas upp som en snabb lösning för semesterorter, campingplatser och festivaler där bekvämligheter redan finns tillgängliga. Byggnaden kan monteras av ett litet team på under åtta timmar, och är lösningen när kapaciteten överskridits och det krävs snabba och enkla boenden i kubik.

Det finns inga gränser! Vad kommer du göra med ditt FREEFORM® Eco Stretch House™?

skicka ett meddelande