Stay Connected & Follow us

Image Alt

Rent Canvas Tents

FÖRSÄLJNING OCH UTHYRNING

hyr canvastält

Våra lyxiga canvastält

Glamping handlar om att komma ur ett invant spår och komma nära naturen utan att göra avkall på bekvämligheten. Våra lyxiga canvastält, möbler och interiör erbjuder dig ett enkelt sätt att omvandla din egendom till en inkomstgivande tillgång genom att dra nytta av lyxcamping-revolutionen.

Äger du lite mark, en gård eller en befintlig anläggning och är intresserad av att ge glamping en chans? Vi erbjuder nu möjlighet att leasa våra canvastält, inredning och dekor över säsong. 

Canvastält – minnesvärd och lyxig övernattning

Våra canvastält som är tillgängliga att leasa kommer fullt utrustade med alla nödvändigheter för glamping och försäkrar era gäster om en minnesvärd och lyxig övernattning. Tälten andas, är vattentäta och har nätdörrar och fönster för att hålla myggen ute. Vårt tält som är 5-meter i diameter har plats för en familj eller en grupp om fyra, eller erbjuder ett lyxigt utrymme för en romantisk övernattning för två. 

 Vårt designteam har lagt mycket fokus på utseendet och känslan av inredningen och har även tagit hänsyn till det som är nödvändigt för att skapa en bra upplevelse för glampinggästen.

Med bekväma sängar i trä, nytvättade lakan, varma fibertäcken, mysig belysning och andra detaljer kommer du inte behöva tänka på så mycket mer för att göra tältet personligt. Detta ger dig möjlighet att istället lägga fokus på kundrelationer, tilläggstjänster (så som frukostkorgar och gastronomiska upplevelser) och aktiviteter som kommer göra din glampingdestination unik och minnesvärd. 

skicka ett meddelande