Stay Connected & Follow us

Image Alt

Buy Canvas Tents

Köp lyxiga canvastält från Autentic

Äger du ett etablissemang eller bit av land som du skulle vilja öka värdet på? Kanske vill du lägga findetalj på din bakgård och campa tillsammans med dina gäster? Utomhusupplevelserna och möjligheterna är oändliga för oss. Din drömmiga glamping startar med oss.

Nordic Pop-ups är stolta över att vara en auktoriserad återförsäljare för Autentic av lyxiga bomull och canvastält i Sverige och Norge. Autentic är en belgisk kreatör av canvastält för att kunna skapa fängslande utomhusupplevelser. Med deras naturinspirerade färgval ger Autentics tält värme till de utrymmena som det befinner sig på. Med den extraordinära designen, elegansen, kvalitén och färgvalen är detta ett tält som minst sagt sticker ut från mängden.

Ring oss på 0739-22 88 85
info@nordicpopups.com

hitta oss på Facebook
Följ oss på Instagram

NORDIC POP-UPs
är en del av Nordic Stretch Tents AB, Sperlingsholm,
305 93, Halmstad

Våra canvastält

Gult canvastält i familjen Dream

De klassiska Bell och Patroltälten är gjorda av högkvalitativ bomullscanvas. Lyxigt genomtänkt in i minsta detalj med funktioner som exempelvis upprullbara väggar.

Grönt canvastält i familjen Supreme

Från medium till extra stora belltält med funktioner som extra stora dörröppningar, stora fönster och mycket mer. Noga uttänkt design för ett så lyxigt tält som möjligt.