Stay Connected & Follow us

Image Alt

Buy Canvas Tents

FÖRSÄLJNING OCH UTHYRNING

köp canvastält

Äger du en gård, en befintlig anläggning eller en bit mark och skulle vilja diversifiera och öka avkastningen på din egendom?

Köp våra lyxiga canvastält

Glamping handlar om att komma ur ett invant spår och komma nära naturen utan att göra avkall på bekvämligheten. Våra lyxiga canvastält, möbler och interiör erbjuder dig ett enkelt sätt att omvandla din egendom till en inkomstgivande tillgång genom att dra nytta av lyxcamping-revolutionen.

Våra Sibley 500 Ultimate canvastält i vattentätt tyg som andas tillverkas av den ansedda tillverkaren Canvas Camp. Med storlek av ett sovrum har dessa canvastält plats för upp till fyra personer på sängar eller upp till åtta personer på madrasser. Fönsterna, ventilationen och nätdörrarna håller insekter och myggor ute men låter frisk luft komma in. Tälten kan enkelt anpassas för användning av en vedspis för tält, om man vill erbjuda glampingupplevelsen året om! 

Gör canvastält personligt

Behöver ni hjälp med dekor och interiör för dessa glampingtält? Låt vårt designteam hjälpa dig! Vi har lagt mycket fokus på utseendet och känslan av inredningen och har även tagit hänsyn till det som är nödvändigt för att skapa en bra upplevelse för glampinggästen.

Med bekväma sängar i trä, nytvättade lakan, varma fibertäcken, mysig belysning och andra detaljer kommer du inte behöva tänka på så mycket mer för att göra tältet personligt. Detta ger dig möjlighet att istället lägga fokus på kundrelationer, tilläggstjänster (så som frukostkorgar och gastronomiska upplevelser) och aktiviteter som kommer göra din glampingdestination unik och minnesvärd.

skicka ett meddelande