Stay Connected & Follow us

Pop-up glampingtält och lounger

Pop-up glampingtält och lounger

 

”Våra glampingtält är en tom canvas, och du behöver kasta all färg du kan på den!”

Nordic Pop-Ups premium-glampingtält med sina stilfulla interiörer skapar unika, eleganta och iögonfallande utrymmen för alla typer av evenemang.

På Nordic Pop-Ups erbjuder vi en mobil glamping-boendeservice på den plats du väljer. Dessa glampingtält är smakfullt möblerade med allt som behövs för en bekväm och lyxig natts sömn i naturen. Våra glampingtält har blivit ett populärt boendealternativ för företagsevenemang, festivaler, konferenser, bröllop och andra fester och ger den perfekta balansen mellan sofistikering och äventyr.

Med hjälp av våra stilfulla och bekväma möbler till glampingtältens interiör skapas den perfekta loungen för de där Instagram-vänliga ögonblicken. Våra lounger passar för alla typer av evenemang, oavsett om det är bröllop, produktlanseringar, företagsevenemang eller privata fester. Vi har noggrant och medvetet valt ut våra unika och handgjorda möbler för att framhäva ditt glamping-område och evenemangsutrymme, vilket ger långvariga intryck som du kommer vilja dela med dina nära och bekanta.

 

Då passar glampingtält utmärkt

PRIVATA TILLSTÄLLNINGAR

Vackra lounger för personliga fester och mindre tillställningar

FÖRETAGSEVENT

Våra stilfulla loungegrupper skapar en välkomnande atmosfär för ert event.

En grupp skålar med drinksglas

BRÖLLOP & BOENDE

Mikrobröllop, rymningar & miniceremonier

Köpa eller hyra våra tält.

Låt din fantasi flöda fritt, möjligheterna är oändliga.

Inspirerade av skräddarsydda afrikanska safarier och den rika skönheten i nordisk natur skapar vi personliga glampingtält med pop-up glamping- och loungeupplevelser som är exklusiva för varje klient och evenemang.

redo att börja planera er pop-up upplevelse?

Maila eller ring så hjälper vi er gärna i ert ärende.

Vad tycker våra kunder om våra glampingtält?

"Firade min 35 års dag i en av Nordic Pop-Ups vackra lounger! De var snabba med att få både loungen och tältet på plats. Super härliga, uppmärksamma och serviceinriktat par/företag. Rekommenderar alla att fira födelsedagar, babyshowers eller bara samla ett gott gäng i deras Pop-Ups. Jag kommer iallafall inte fira mina födelsedagar på något annat sätt från och med nu!"

Cecilia Lindberg Halmstad, Sverige

"Vi gifte oss en sommardag i Halland i en trädgård. Glampingtälten som vi och våra bästa vänner sov i blev en del av festligheterna och bidrog till den romantiska, lantliga känslan vi ville ha under vår stora helg. Regnet öste ner strax innan trädgårdsvigseln och Christoffer förberedde sig med alla sina bestmans i vårt inredda bröllopstält, vilket blev ett så mysigt och fint minne. Tälten är fantastiskt fina. Möbleringen, de bekväma sängarna såväl som höjden bidrar till känslan att du checkat in i ett litet hotellrum. Vi är så glada att denna glampingupplevelse blev en del av vårt bröllop och kommer definitivt göra om det snart igen!"

Natalie Sevholt Göteborg, Sverige

"Our collaborations with Nordic Pop-Ups have always been fantastic and created a big value for our clients, and through that, us as well. Nordic Stretch Tent's dedication, flexibility and will to always reach beyond the clients expectations have been a huge success factor for our events."

Jonas Linder Homage

“Nordic Pop-Ups ger en trevlig och torr festivalupplevelse med lyxiga glampingtält. Vi bodde i en av dem och det var en underbar känsla att kunna ligga i en mjuk säng med täcke efter en lång festivaldag. Så mysigt och bekvämt. Love it!”

Hanne Marit Sekk og Sandaler, Norway