Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt

Pop-up Lounge Experiences Sve

POPUP-LOUNGER

love. laugh. lounge

Gör din tillställning till en unik och minnesvärd upplevelse med våra popup-lounger. Våra naturliga och eleganta möbler är praktiska medan vår mjuka inredning erbjuder dina gäster komfort, så att de kan slappa, skratta och ha det bra!

Vi har två typer av lounge-upplevelser, och du kan välja antingen mellan en lounge-inredning, eller ett lågt långbord som man samlas kring direkt på marken. 

Vi rekommenderar lounge-inredningen för bröllop, baby showers och lysningsfester, medan långbord passar jättebra till små konferenser, återträffar och födelsedagar. Vi har också ett specialpaket för förlovningar och romantiska årsdagar för par.

magiska baby showers

Samla familjen och de närmaste vännerna för att fira den blivande mamman! Överös henne med presenter i en underbar, mysig och förtrollande omgivning framtagen av

vårt designteam. Välj bland våra olika teman eller skräddarsy ditt eget. Kontakta oss för att få veta mer om våra baby shower-upplevelser.

Dekorationstips: amaryllis – skönhetens och kärlekens blomma.

färgstarka möhippor

Fira bruden med en unik och elegant möhippa. Skratta, slappa och dela med er av kärleken med en skräddarsydd glamping- eller loungeupplevelse i popup-stil för dig och dina vänner. Ställ fram en läcker ost- och vinkombo på bordet, eller prova en underbar blandning av sushi och gin! Kontakta oss för att få reda på hur vi kan hjälpa dig att göra din möhippa magisk!

Dekorationstips: alströmeria – vänskapens blomma.

födelsedagsfiranden med det lilla extra

Att bli ett år äldre kommer inte kännas så farligt när du kan fira på det här viset!

Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan göra ditt födelsedagsfirande till en upplevelse.

bröllop på rymmen

Det charmiga med att rymma iväg med sin älskade för att gifta sig är att det finns oändligt med platser för att hålla ceremonin.

Bjud in vänner och närstående till ett intimt firande med våra pop-up lounger och avsluta med en natts övernattning i våra pop-up glampingtält.

små konferenser

Fly från kontoret och välkomna dina kollegor eller kunder till en färgstark och elegant glamping- eller loungeupplevelse i popup-stil. Våra små konferensevent kan skräddarsys efter dina behov och personliga smak. Kontakta oss här för att få veta mer om våra glamping- och loungeupplevelser i popup-stil.

Romantiska årsdagar och förlovningar för er med reslust

Perfekt för frierier, årsdagar och smekmånader.

Förtrollas i er helt egna underbara och romantiska popup-lounge. Fira kärleken och skapa minnen i en unik och magisk miljö omgivna av naturen. Våra eleganta och mysiga lounger är perfekta för frierier, årsdagar och ”smekdagar”.