Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt

Pop-up Destinations Sve

DESTINATIONER

stängt för säsongen 2020

Vart kommer din nästa glamping destination att vara någonstans?

Vi har fantastiska destinationer runt om i Halland att välja på, där varje ställe erbjuder något unikt och spännande. Vare sig du är ute efter ett äventyr, en romantiskt stund på tu man hand eller kvalitetstid med familjen och vänner så vet vi att du kommer att finna din favorit plats. 

nordic pop-ups i vinnalt

Vår glamping by i Vinnalt strax utanför Simlångsdalen i Halland är perfekt för familjer, par eller större grupper som söker en unik upplevelse. Utforska Vinnalts vandringsstråk i vacker miljö, eller ta med ditt fiskespö och ro ut med kanot på Tallsjön. Vi kan även arrangera mountain bikes, kajakuthyrning och teambuilding aktiviteter. 

ÄVENTYR 0
ROMANTIK 0
NATUR 0
FAMILJ 0

nordic pop-ups på kroksjöns skogsretreat

Denna exklusiva oas är gömd på en ö i sjön Kroksjön nära Unnaryd dit du tar dig med båt. Detta är en idyllisk plats, perfekt för en romantiskt utflykt mitt i hjärtat av moder jords natur. Samspelet med naturen är enkelt och kravlöst då naturens resurser och omgivning har tagits tillvara på, allt för att förbättra er upplevelse. Från de luxuösa lövdekorationerna till tältstolpen i mitten, gjord av en trädstam, har vårt glampingtält fått inspiration ifrån dess vackra omgivning.

ÄVENTYR 0
ROMANTIK 0
NATUR 0
FAMILJ 0

hyra eller köpa våra tält och vår inredning

Äger du en bit outnyttjad mark som du vill förvandla till något inkomstbringande? Vi erbjuder fullt möblerade glampingtält för längre uthyrning eller till försäljning.

Utveckla er glamping genom att lägga er egen touch, i och utanför tälten för att göra de unika.

Kontakta oss för att bli en del av glampingtrenden.