Stay Connected & Follow us

Glamping i Stockholm

Drömmiga platser i Stockholm för glamping

Från förtrollande skogar och sagolika skogar till dess förbluffande skärgård och fängslande landsbygd har Stockholms län blivit en drömdestination för äventyraren och naturälskaren likaså.

Stockholms stad själv är byggd på en skärgård av fjorton öar och är välkänd för sina många grönområden, parker och naturreservat. Bara en kort 30 minuters bilresa från stadens centrum möts du av vidsträckta stränder, sötvattenssjöar, frodig landsbygd och träd på träd av skogsmark.

Det är i Stockholm du hittar flera underbara platser att uppleva lyxigt boende i canvas- eller även kallade klocktält, kanske bättre känt som ”glamping” eller glamourös camping. Vad skiljer glamping från camping? Det ligger i namnet – en glamourös campingupplevelse utrustad med alla bekvämligheter som ordentliga sängar, lyxiga lakan och mysig belysning. Det är den mysiga och avslappnande känslan av att kunna spendera en natt eller flera i naturen utan att ge upp komforten.

Tricket för det ultimata glamping-äventyret är att lägga till god mat, trevligt sällskap och interaktiva utomhusaktiviteter. Det blir en helhetsupplevelse för alla fem sinnen.

Nordic Pop-Ups X Happy Tammsvik = SANT

Vi har slagit oss samman med en mötesplats i Stockholm för att uppnå just detta. Happy Tammsvik, ett konferenshotell omgivet av skogar och åkrar som ligger vid en sötvattenssjö i Bro och i närheten av Arlanda flygplats. Det är tillgängligheten och lättheten att kliva av ett flygplan och in i en hisnande vacker plats där du blir ”the narrator” i din egen glamping-upplevelse som lockar många.

Happy Tammsvik erbjuder ett stort utbud av aktiviteter så att du kan skapa din alldeles egna drömkonferens, exklusiva evenemang, unika fester eller möten med det lilla extra som kommer att få dina gäster eller team att minnas det länge.

Happy Tammsvik kan rymma upp till 100 ”glada glampers”. Våra canvas- & klock-tält rymmer upp till fyra personer, är fullt möblerade och utrustade med allt du behöver för en lyxig glamping övernattning. Vid ankomsten serveras kaffe och en smörgås, följt av lunch, eftermiddagsfika och för att avsluta den gastronomiska upplevelsen, en 3-rätters måltid i herrgården. Gästerna kan sedan ta sig till sina bekväma och mysiga glamping-tält, kliva in i sin säng och vakna upp till en herrgårdsfrukost följande morgon.

Maximera din glampingupplevelse i Stockholm

Vi gillar tanken på att fördjupa sig i naturen ännu mer än bara att sova under stjärnhimlen inom kanvastältens väggar. Vi föreslår att du utnyttjar Stockholms läns vackra landskap med aktiviteter som en 4-hjulingssafari i vacker natur, matlagning tillsammans över öppen eld, paddling eller SUP-paddling på sjön, en havsspa på sjöbryggan, morgonyoga vid sjöstranden… Ett tyst disco bland skogsträd och Stockholms vackra vyer och lokala flora och fauna skapar verkligen den perfekta möjligheten för det ultimata glamping-äventyret som kan delas bland vänner, kollegor och bekanta, gamla och nya.