Stay Connected & Follow us

Image Alt

Conferences & Kickoffs

FÖRETAGSEVENT

konferenser och kick-offs

Att ta med ert arbete utomhus, in i den upplyftande och fria luften är välgörande på både ett psykiskt och fysiskt plan. Anställda är gladare och hälsosammare människor när dem släpper in moder jord till deras arbetsdag. Det är avkopplande, ger en vitamin D boost, förbättrar minnet och är främjande för teamwork. 

Med denna trend av att spendera mer arbetstid utomhus har vi kunnat designa en unik och spännande utomhus-konferens upplevelse för att kunna inspirera dina kollegor. 

Våra intima och mysiga lounge utrymmen skapar den perfekta utomhusmiljön för en konferens-picknick lunch. Med dess bekväma kuddar, mattor och låga bord uppmuntras det en avslappnad atmosfär i vilket man enkelt kan njuta av varandras sällskap såväl som vyerna, ljuden och lukten av den omkringliggande miljön.

Lägg till det lilla extra till er konferens med en övernattning i våra canvastält. Med detta har vi kombinerat båda elegans och bekvämlighet. Tälten kommer utrustade med allt från träramar på sängarna med varma, fluffiga täcken till mysbelysning och en sista handpåläggning för detalj.

 

Hyr vårt lyxiga Eco-stretch house på Camp Wallbergs, Slottsmöllan

Vårt Eco-stretch house kommer utrustat med trägolv, canvas sidoväggar och en vattentät segelduk som täcker huset. Detta säkerställer verkligen en perfekt miljö för konferenser, seminarium, workshops och möten. Vi har stationerat ett av våra Eco-stretch hus vid Slottsmöllans affärscentrum i Halmstad. ‘’Camp Wallbergs’’ är ett lyxigt base-camp i form av ett glamping-klubbhus. Detta är och tillgängligt för uthyrning och är för alla typer av event-vare sig det handlar om företag, mindful retreats, konferenser, workshops, team building eller Kick-offs. Läs mer om Camp Wallbergs och boka ert nästa upplyftande glamping möte med oss. 

Letar ni efter ett regn och blåsskydd? Vårt storebrors företag, Nordic Stretch Tents, specialiserar sig inom vackra segeldukar och dess lösningar. De som hyr kan fortfarande njuta av lyxen i ett kontorsutrymme med ergonomiska skrivbord och stolar men fortfarande avnjuta naturen vid sidan av. 

Våra Glamping konferens upplevelser utgör det ultimata sättet att skämma bort dina kollegor och boosta ert team moral som en bonus. 

 

Nu kan du boka en övernattnings glampingkonferens på Happy Tammsvik

Vi har teamat upp med den gladaste möte och konferens platsen i Sverige för att skapa en hel glamping-by där vi erbjuder en stor variation av glamping-paket. Detta kommer återbekanta dig och ditt team med moder jord på ett lyxigt och unikt sätt. Ta med hela ditt team på ett glamping-äventyr där ni kan uppleva att sova under stjärnorna i ett canvastält.  Stärk upplevelsen genom att lägga till teambuilding aktiviteter, som bland annat morgon-yoga, utomhus matlagningskurser, fyrhjulingssafari eller silent-discos! 

Vill ni också vara en happy glamper? Läs mer om övernattning för konferens-glamping på Happy Tammsvik och kontakta dem direkt för att boka ert nästa möte med naturen.

 

skicka ett meddelande

    Evenemangsdetaljer

    Dina detaljer