Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt

Conferences & Kickoffs

FÖRETAGSEVENT

konferenser och kick-offs

Att ta med sig jobbet ut i friska luften är välgörande både psykiskt och fysiskt. Anställda blir gladare och håller sig friskare när de får möjlighet att uppleva naturen i sin arbetsdag. Minskad stress, ökade nivåer av D-vitamin, samt förbättring av minne och samarbetsförmåga är bara några utav fördelarna. 

Till följd av en ökad trend av att spendera mer av sin arbetstid utanför kontoret så har vi designat en unik och spännande konferensupplevelse utomhus, för att motivera och inspirera era kolleger. 

Vårt eco stretchhus utrustat med trägolv, sidoväggar i canvastyg med ett vattentätt stretchtält som tak erbjuder den perfekta platsen för seminarium, workshops och möten. Söker ni endast för skydd för regn och vind? Vår storebror, Nordic Stretch Tents, är expert när det kommer till vackra lösningar med stretchtält. Deltagare kan fortfarande ta del av fördelarna med ett kontor avseende ergonomiska skrivbord och stolar, men får en ytterligare fördel av att ha naturen precis bredvid!

Våra intima och mysiga loungegrupper skapar den perfekta miljön för en picknick-lunch. Våra bekväma kuddar, mattor och låga bord uppmuntrar till en avslappnad atmosfär där man kan ta en matbit med kollegers sällskap och samtidigt njuta av den omgivande naturen med dess ljud och dofter.

Vill man utöka upplevelsen så lägg till en övernattning i våra canvastält. Tälten kombinerar elegans och bekvämlighet, vi levererar dem utrustade med allt från sängar med träram, varma och fluffiga täcken, mysig belysning till några ytterligare detaljer som skapar en bra helhetskänsla.

Det ultimata sättet att skämma bort era kolleger och förstärka gruppens arbetsmoral. 

skicka ett meddelande

Information om tillfälle

Dina uppgifter