Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt

Brand Activations

FÖRETAGSEVENT

varumärkesaktivering

 

Vi älskar hur våra loungegrupper, canvastält och eco-stretch house passar för alla typer av event inklusive varumärkesaktivering.

Våra stilfulla loungegrupper skapar en välkomnande atmosfär för ert event. Gör det möjligt för era gäster att umgås, slappna av och uppleva ert varumärke på ett interaktivt och bekvämt sätt. 

Våra iögonfallande canvastält skapar en perfekt instagramvänlig miljö som maximerar möjligheten för varumärkesexponering och samtidigt utgör en mysig och unik atmosfär som era gäster kan njuta av.

Våra lyxiga eco-stretch house skapar den perfekta plattformen för att på ett experimentellt sätt marknadsföra sitt varumärke och erbjuda en unik och flexibel lösning för en uppslukande upplevelse. Dessa iögonfallande hus för lyxglamping utrustade med trägolv, sidoväggar i canvastyg och ett böljande tak av strechtält kommer fånga uppmärksamhet och locka både potentiella och befintliga kunder till er varumärkesaktivering.

Det bästa av allt är att våra loungegrupper, canvastält och lyxiga glampinghus ser fantastiska ut oavsett vart de sätts upp, och gör ert event unikt och trendigt utan att göra avkall på varumärkesidentitet. Vid havet, i skogen eller i en skidbacke? Vi gör uppsättningar överallt och oftast på en dag!

skicka ett meddelande

Information om tillfälle

Dina uppgifter