Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

“Into the wild, I go, losing my way and finding my soul.”

Nordic Pop-Ups’ canvastält och lounger i popup-stil är, i sann skandinavisk anda, enkla men ändå eleganta. Våra glampingtält och eventdekorer är inspirerade av naturen och noggrant utvalda för att tilltala dina sinnen. Canvastälten och den mjuka inredningen erbjuder komfort, medan möblerna är både praktiska och användbara. Vi har samlat vackra ting från hela världen för att smycka din tillställning, och ge den ett diskret och elegant utseende och känsla.

LOUNGER

Vackra lounger för personliga fester och mindre tillställningar

GLAMPING

Glamping upplevelser i härlig natur

Skapa minnesvärda upplevelser, inte bara tillställningar.

Nordic Pop-Ups hjälper dig att skapa inte bara en tillställning, utan en minnesvärd och helt unik upplevelse. Ditt popup-event med Nordic Pop-Ups ger dig och dina gäster chansen att fly från vardagen för att umgås och fira livet, långt bort från omvärldens kaos. Våra loungeupplevelser passar till magiska baby showers, färgstarka möhippor, födelsedagsfiranden med det lilla extra, bröllop för mindre sällskap, återträffar och små konferenser. Våra pop-up glampingtält skapar alternativt boende till festivaler, konferenser, möhippor, bröllop och annat firande. Vi kan också arrangera romantiska upplevelser för bröllopsdagar och förlovningar.

redo att börja planera er pop-up upplevelse?

Maila eller ring så hjälper vi er gärna i ert ärende.

"Firade min 35 års dag i en av Nordic Pop-Ups vackra lounger! De var snabba med att få både loungen och tältet på plats. Super härliga, uppmärksamma och serviceinriktat par/företag. Rekommenderar alla att fira födelsedagar, babyshowers eller bara samla ett gott gäng i deras Pop-Ups. Jag kommer iallafall inte fira mina födelsedagar på något annat sätt från och med nu!"

Cecilia Lindberg Halmstad, Sverige

"Vi gifte oss en sommardag i Halland i en trädgård. Glampingtälten som vi och våra bästa vänner sov i blev en del av festligheterna och bidrog till den romantiska, lantliga känslan vi ville ha under vår stora helg. Regnet öste ner strax innan trädgårdsvigseln och Christoffer förberedde sig med alla sina bestmans i vårt inredda bröllopstält, vilket blev ett så mysigt och fint minne. Tälten är fantastiskt fina. Möbleringen, de bekväma sängarna såväl som höjden bidrar till känslan att du checkat in i ett litet hotellrum. Vi är så glada att denna glampingupplevelse blev en del av vårt bröllop och kommer definitivt göra om det snart igen!"

Natalie Sevholt Göteborg, Sverige

“Glamping var för oss en helt ny upplevelse! Visst har vi tältat tidigare men detta var något helt annat! Tältet stod färdigt och väntade på oss, dubbelsängen var bäddad och oljelampan färdig att tändas när vi anlände. Tältet var fantastiskt och ingav känsla av genomtänkt lyx och flärd men samtidigt så nära naturen i all dess enkelhet. Kombinationen var oslagbar! Service i toppklass!”

Josefin Åhlin Halmstad, Sverige

“Nordic Pop-Ups ger en trevlig och torr festivalupplevelse med lyxiga glampingtält. Vi bodde i en av dem och det var en underbar känsla att kunna ligga i en mjuk säng med täcke efter en lång festivaldag. Så mysigt och bekvämt. Love it!”

Hanne Marit Sekk og Sandaler, Norge